Sırrı KAPLAN - Müdür

22 Eylül 1969’da Adıyaman’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Adıyaman ´da tamamladı.  1991’de Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye´nin çeşitli yerlerinde öğretmenlik ve idarecilik yaptı.  STK´da farklı görevlerde bulundu. Özel bir yayın evinde üç kitabı yayınlandı. IB programında Category 1. ve 3. düzeyinde sertifikalar aldı.

(IB: Uluslararası Bakalorya  Programı 1960 yılında İsviçre’nin Cenevre kentinde Uluslararası Bakalorya Organizasyonu tarafından başlatılan Uluslararası Bakalorya Diploma Programı 16-19 yaş arası öğrenciler için hazırlanmış, geniş kapsamlı, üniversite öncesi iki yıllık bir programdır. Diploma Programının gereklerini yerine getiren öğrenciler, rekabetçi bir dünyada başarılı olmak için gereken disiplin ve becerilere karşı güçlü bir sorumluluk anlayışı kazanırlar. Dünyada 196 ülkede uygulanmaktadır. IB programı, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından da ülkemizde resmen tanınmaktadır.

Sırasıyla:

• Adıyaman Öğretmen evi ve ASO Müdür
  • Adıyaman Yenimahalle Anadolu Lisesi Kurucu Müdür
  • Nuri Pakdil Anadolu Lisesi Kurucu Müdür
  • Abdurrahim Karakoç Anadolu Lisesi Kurucu Müdür
  • Aydınlıkevler Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı
  • Çankaya Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi  Müdür
  • Aydınlıkevler MTAL Müdür

görevlerinde bulundu. 22 Haziran 2022´de  müdür olarak okulumuz Bekir Gökdağ Anadolu Lisesinde göreve başladı.

Evli ve üç çocuk babasıdır.

(312) 359 0073 (312) 359 1141 Eposta